Bend Danas Svi Znaju Da Igraju Fudbal je početkom meseca objavio video za pesmu "Da, volim te" . Ovo je ujedno i prvi singl sa predstojećeg EP- a "Jedanaesterac” koji će publika moći da čuje uskoro na njihovoj SoundCloud strani.

Nastao 2007. godine, nakon početne cover faze, bend se opredelio za pretežno autorski koncept, u kom svoje mesto nađe i poneka obrada, uz primetan autorski pečat članova ovog sastava. Do sada bend iza sebe ima samizdat album "Oštro i na prvu loptu” koji je ugledao svetlost dana 2011. godine, dok je pomenuti EP zamišljen kao uvod u novi album.

Nakon duže pauze, nastale usled rada na novim pesmama, bend je krajem juna ove godine nastupio na festivalu "Zabavdan vol. 5" u klubu Gavez na beogradskoj Adi Safari. Ovo je bilo njihov prvi nastup posle prošlogodišnjeg zapaženog učešća na festivalu srpske alternativne muzičke scene "Prnjavorstock" i mini turneje koja je usledila nakon toga.

U narednom periodu bend planira koncertne aktivnosti u sklopu promocije novih pesama, koje uz nešto zreliji zvuk nastavljaju tradiciju multižanrovskog opredeljenja sa prethodnog izdanja. Kako sami članovi benda navode, muzika DSZDIF predstavlja individualni izraz pojedinca, kanalisan kroz zajednički duh (bend sačinjavaju prijatelji iz fakultetskih dana), i kao takva žanrovski je prilično “šarenolika”, ali sa zajedničkom notom nenametljivog humora koji je tokom godina postao zaštitni znak ove grupe.