foto: Aleksa Bartol
Proto Tip predstavlja video spot za "Sve što boli proći će", peti singl s albuma "S ivice sanjanja". Pre aktuelnog, bend je kao singlove s albuma objavio "Kako ovde", "Duša u šaci", "Krećem se" i "Svet se menja". "Sve što boli..." na više načina zatvara jednu etapu u životu benda i počinje drugu.

"Sve što boli proći će je pesma koju smo poslednju napisali i sa njom smo nekako zaokružili album. Vremenom nam je postala najdraža pesma. To je prva saradanja sa Milošem Stevanovićem iz grupe Neven, koji nam je postao i veoma dobar prijatelj i redovan gost na koncertima. Damjan je u aranžmanu zamislio da se pesma koja je elegijske prirode, završava dub instrumentalom. Iako je to donekle fiks ideja, profunkcionisalo je čarobno. Nekako je ta pesma postala kulminativna tačka albuma i u njoj se događa preokret na planu raspoloženja i odnosa prema životu," kaže Nikola Čučković.

Spot je radila ekipa u sastavu Nemanja Bajagić (režija), Srđan Mančev (režija i kamera), Vladimir Andrejević (montaža), Staša Ivanović (koreografkinja), Aleksa Vitorović (kolor korekcija) i sniman je u selu Vlasi, podno Stare Planine. Pored članova benda pojavljuju se i Vladimir Bolta, Teona Milićević i Nikola Malbaša.Proto Tip uveliko radi na novim pesmama, a snimio je i pesmu za kompilaciju Hali Gali 2 koja će se pojaviti početkom sledeće godine i na kojoj će pored učesnika HG1 biti predstavljeno i nekoliko novih mladih bendova.