Bend je sklopio partnerstvo sa kompanijom Rock ‘N’ Roll Coloring za The Official Cannibal Corpse Coloring Book, koja će biti objavljena 1. decembra.

Nastala je u saradnji sa Vinsom Lokom, grafičkim umjetnikom koji je dizajnirao omote albuma Cannibal Corpsa od nastanka ovog death metal benda.

“Prolazeći kroz radove, iznenađen sam koliko je ova saradnja bila plodonosna u poslednjih 30 godina. Lepo je videti sve ove radove zajedno, na jednom mestu. Tu su i neki radovi koji su prosto morali biti uključeni sada a ranije nisu. Ti radovi su ili moji favoriti ili favoriti benda", rekao je Lok ovim povodom i dodao:

“Uvek se igram, isprobavam različite materijale i tehnike”, rekao je Lok povodom izlaska bojanke iz štampe. “Nadam se da ćete učiniti puno sa ovim bojankama. Isprobajte akvarel, markere, bojice i olovke u boji, dodajte svoje detalje. Verovatno ćete koristiti puno crvene boje, ali budite kreativni, zabavite se, napravite sve po svome!”

Rock ‘N’ Roll Coloring je ranije na sličnim projektima sarađivao sa bendovima Judas Priest, Iron Maiden, Alice Cooper, Motörhead...