Grindcore bend Ultra Vomit nastupio u Jelisejskoj palati pred predsednikom Francuske MakronomSviđa ti se? Javi ostalima!

Francuski predsednik Emmanuel Macron ugostio je grindcore bend u svojoj gajbi. Tačnije, ne baš u gajbi, već u Jelisejskoj palati.

On je ovo morao da uradi jer je izgubio opkladu od francuskih komičara McFlija i Carlita, u čijoj je emisiji učestvovao, prenosi Plejer.

Macron je sedeo u bašti Jelisejske palate i gledao nastup grindcore benda Ultra Vomit.

Kako je izvestio Rojters, predsednik se obavezao da će komičarima omogućiti da snime epizodu svoje serije u njegovoj privatnoj palati ako poznati jutjuberi prikupe 10 miliona pregleda na video snimku koji promoviše socijalnu distancu, maske i pranje ruku.

Oni su to uspeli da ostvare, a Macron je onda morao da im omogući da snime svoj 36-minutni video u Jelisejskoj palati.

Taj video sadrži obilazak Jelisejske palate i šaljivo ćaskanje sa dvojicom domaćina.

Na kraju video snimka, trojica muškaraca zauzela su mesta u dvorištu ispunjenim cvećem, gde je bend Ultra Vomit izveo jednu svoju pesmu.

McFli i Carlito ne liče na metalce, ali ipak su uspeli da ustanu i provesele se, dok se Macron svim silama trudio da izgleda kao da ne želi da začepi uši i pobegne vrišteći.

Ceo video pogledajte ispod, a ako vas zanima samo deo sa svirkom, on počinje od 34. minuta.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva