Premijerno na našem sajtu pogledajte spot benda Plastic Sunday za pesmu "Hodaj nestani"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Premijerno na našem sajtu Plastic Sunday predstavljaju svoj novi spot i singl za pesmu „Hodaj Nestani“ sa albuma „Svetlost u tebi“. Video je sniman u Nišu na različitim lokacijama, snimatelji su bili Dragan Živanović i Nikola Spasić, glavna uloga u spotu Aleksandar Gutović, montažeri Bratislav Mitrović i Dragan Živanović i tehnička podrška Vladan Lilić ADVL.

Album „Svetlost u tebi“ snimljen je u avgustu 2017. godine u studiju „Šamarčina“ producenta Roberta Telčera u Vrbasu, osim pesme „Ljudi oko mene“ koja je snimljena juna 2016. godine u studiju Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u Beogradu.

Album “Svetlost u tebi” objavljen je krajem 2017. godine i stilski je drugačiji u odnosu na prethodna izdanja. Miks albuma „Svetlost u tebi“ uradili su Bratislav Mitrović i Robert Telčer koji je pored gostovanja na albumu bio i snimatelj pomenutog albuma, dok se u pesmama „Zraci“ i „Biti tu“ miksovanju ovog izdanja pridružio i Dušan Ševarilić.

Neka ova nedelja bude plastična uz Plastic Sunday i „Hodaj Nestani“.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva