Distorzija Krija je trenutno jedini fanzin u Srbiji koji se bavi crust, d-beat i grind zvukom. U stvari tu je i novosadski Metempsychosis, no on je više okrenut grind i goregrind buci. Distorzija opet vuče pa pankersku prljavštinu, raspad i anarhičnost. Pisan u najvećoj meri rukom i nešto malo rađen na računaru, po svom izgledu podseća najviše na fanzine 80ih i 90ih tako da sam od starta imao neki pozitivan pristup prema ovom glasilu. Andriani, autorki se nakon prvog broja pridružila i Milica tako da je ovaj broj rezultat ovog dvojca. 
Čini mi se da je ovaj broj nešto sadržajniji od prvenca. Broj se kao i prošli sastoji od intervjua, crteža i pesama. Intervjuisan je nemali broj bendova među kojima i Agathocles. No tu su još i Disrape, Nelepa Brena, Dischaos... Ono što bih voleo da vidim u narednom broju je to da se autorke malo potrude oko pitanja jer se mahom vrte slična. Lepo bi bilo spremiti pored nekih standardnih i par specifičnih, izvući neke zanimljivosti i konkretnije informacije. Ta osnovna pitanja pogotovu ne idu bendu Agathocles i malo je besmisleno pitati takav bend "kada i kako je nastao Agathocles". Takođe, voleo bih da u narednom broju pročitam i neke kolumne i recenzije. Iako vizuelno ovaj fanzin svakako postaje prepoznatljiv, ono što daje lični pečat su upravo malopre pomenute rubrike.
Zaista bih voleo da ovaj fanzin istraje i nastavi da napreduje a treći broj je idealna prilika za to. Fanzin ćete lako naći na fejsbuku ako ukucate "Distorzija Krika". Besplatan je, a na fejsbuku ga možete čitati i online.

Nenad