Strip u boci sa Hercegnovskog strip festivala stigao i do ostrva PašmanSviđa ti se? Javi ostalima!

Filip Milolović sa hrvatskog ostrva Pašman kod Biograda na moru, pre par dana je na plaži pronašao bocu sa stripom Midhata Kapetanovića, koja je bačena u more ove godine u okviru redovnog programa Hercegnovskog strip festivala (HSF) „Strip u boci“. Kada je pronašao bocu, Filip se javio autoru stripa i organizatorima HSF-a i poslao fotografiju svoje akvizicije:

„Ne mogu vjerovati da je boca preživjela put do Pašmana“, napisao je u svojoj poruci organizatorima festivala Milolović dodajući da je ranije dolazio često u Crnu Goru i da sada ima i razlog više da poseti Crnu Goru i to upravo kada bude festival u Herceg Novom. 


Kako na sajtu HSF-a stoji, ovo je druga boca koja je pronađena ove godine, jer su u septembru u Bjelilima bocu sa stripom Filipa Andronika, pronašli Nadja (ne Nađa) Radulović, Ksenija Peruničić, Nikola Đuranović iz Podgorice i Petar Batuta iz Kotora, koji su bili na letovanju na Luštici.

„Mi smo se kupali na plaži i kako je naš pas Alfa u jednom trenutku odšetao malo dalje ja sam otišla da ga dovedem i primjetila u jednoj rupi u stijeni nešto. Zavukla sam ruku da vidim o čemu se radi i izvukla bocu koju smo zajedno onda svi otvorili i ukapirali da je to sa vašeg festivala i poslali vam fotografiju i poruku“, objasnila je Nadja situaciju u kojoj su 14. septembra pronašli još jednu poruku koju Hercegnovski strip festivla šalje svetu.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva