Đađ Dred je novi strip serijal na Helly Cherry-juSviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon Ninđe i Muhlje menze, predstavljamo vam Đađ Dreda, novi strip serijal našeg rezidenta, Filipa Kelave. Radi se o serijalu od nekoliko epizoda koje ćemo objavljivati u narednom periodu. Serijal je naravno parodija na poznatog Sudiju Dreda.

O serijalu Filip je rekao sledeće: "Đađ Dred je posveta sjajnom 2000AD originalu kojeg smo kao klinci gutali kroz EKS almanah. Nas nekolicina momaka u pretežno ženskom razredu gimnazije je kratila dosadne sate crtajući stripove, jedan od nas, Vlado Car (originalni autor stripa Šarle Broqston i Malyk Tintilinić) je počeo sa svojom verzijom Dreda, okrutnijom i glupljom, mi ostali smo se nadovezali i tako... negdje po putu je dobio grb na kacigu, kolegu Fabricija i sudačkog pripravnika Lackovića. Postoji i nekoliko lijepih epizoda za koje sam samo napisao scenarij, a puno vještiji crtač Seb Čamagajevac ih je nacrtao.
 
Sve epizode serijala možete čitati ovde.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva