Beogradski hip–hop i krosover sastav "Sunshine", koji je vrhunac popularnosti doživeo krajem devedesetih, vraća se na scenu singlom "Da li sam”. Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj godine.


Video radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda "Sunshine" su se tokom devedesetih godina ubrajali u najbolje spotove domaće scene. Ekranizacije pesama “Iza horizonta” i “Misli mene gone” pamte mnoge generacije, a sada takav vid saradnje "Sunshine" nastavlja u istom ritmu sa Vukom Protićem koji tokom proteklih nekoliko godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video ostvarenja.

"Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao beatmakeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama. I naravno celom Sunshine Crew-u, koji svojim uticajem prebacuju celu sliku Sunshine u Crossover band", rekao je frontmen benda Bane Bojović i dodao da ovog leta bend očekuje mnogo festivala.