Pažljivo čitajte Helly Cherry Webzine jer, nikad se ne zna kada ćemo podeliti neke vredne nagradeSviđa ti se? Javi ostalima!

Nedavno smo u saradnji sa Geenger Records organizovali jednu finu akciju u kome je Geenger našim čitaocima poklanjao 3 puta po 3 ploče iz svog kataloga.

Predlog i pravila igre bila su jednostavna. Nakon čitanja našeg osvrta na nova i starija izdanja iz njihovog kataloga, prvo troje čitalaca koji su se javili našoj fejsbuk stranici dobili su ploče. Poziv čitaocima da se jave je bio diskretan i na kraju teksta.

Po želji izdavača, ovu akciju nismo nigde najavili kao nagradnu igru, nikakva najava, poziv ili reklama nije išla. Jednostavno, želja izdavača je bila da nagradi iskrene i pažljive čitaoce koji na sajt aktivno dolaze, a ne samo preko fejsbuka. Tako je i bilo. Izdanja su podeljena i pre nego što smo podelili link na društvenim mrežama.

Dakle, ne čekajte da vas fejsbuk podseti na sadržaj koji svakodnevno objavljujemo.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva