Pale Origins o unutrašnjim brobama kroz koje čovek prolaziSviđa ti se? Javi ostalima!

Hrvatski metalcore sastav Pale Origins izdaje prvi singl ''TENSION'' sa nadolazećeg albuma koji izlazi krajem 2019.


Pale Origins je moderni petočlani metal bend nastao nakon višegodišnjeg poznanstva i druženja svojih članova. Kako svi dijele ljubav prema glazbi, a bili su i još uvijek jesu članovi nekih drugih bendova i projekata, bilo je pitanje vremena kada će ih prijateljstvo natjerati da se upuste u zajedničku priču.

Nakon izdavanja EP-a ''Embers'', nastupa na banjalučkom DEMO FEST-u i odrađene dvije turneje po srednjoj i istočnoj Europi u sklopu promocije EP-a, singl ''TENSION'' izdaju kao najavu za nadolazeći debitantski album. TENSION je jedna od prvih stvari napisanih za album i korak je bliže viziji glazbe kojoj teže iako ostaju vjerni zvuku etabliranom u EMBERS-u.

Vokal benda Ivan Jovičić za naš sajt o samoj pesmi kaže: "Pjesma „Tension“ govori o psihotičnom stanju uma, te unutarnjim borbama koje čovjek prolazi kroz periodični tijek bitke sa bolešću. Pjesma je ispunjena nervozom, napetošću, usamljenošću, podvojenošću i sličnim osjećajima s kojima takva osoba nažalost mora živjeti, a napisana je na način da ljudi uđu u um osobe i probaju razaznati što se njoj događa. Želimo osvjestiti sve one koji nemaju psihičkih problema, sve one koji ne žive na rubu socijalne propasti, sve one koji su svjesni granica u svojoj glavi, te im dati do znanja da svaka osoba sa takvom vrstom problema zaslužuje jednaku podršku, jednaku količinu ljubavi i osjećaja kao i svako drugo živo biće na ovome svijetu."
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva