Poslednja 5. epizoda ‘Igre prestola’ dobila najnižu ocenu u istoriji serijeSviđa ti se? Javi ostalima!

Igra prestola” do sada je postigla svoju najniže rangiranu epizodu, nakon što su prethodne dve epizode potpuno podelile mišljenja televizijske publike i obožavatelja ove serije.


Poslednja 5. epizoda "Igre prestola" izazvala je snažne reakcije gledalaca oko odluke autora da Daenerys Targaryen i njene snage unište King’s Landing uprkos tome što su se neprijatelji predali. Čak i oni koji već sezonama veruju da Majka Zmajeva polako, ali sigurno tone u ludilo, misle da je to bilo nedovoljno razvijeno i nepotrebno. Kontroverza oko “The Bells” rezultirala je epizodom koja je zabeležila najgori rezultat na Rotten Tomatoesu u istoriji serije, te tako drži vrlo niskih 49% na osnovu 68 recenzija kritičara.

Kritički konsenzus za pretposlednju epizodu Igre Prijestolja glasi: “Smrt, razaranje i pogoršanje Daenerijevog zdravog razuma čine “The Bells” epizodom za vekove; ali previše zapleta u premalo vremena pravi zbrku i u velikoj meri dovode rasplet čitave serije u pitanje.”

Serija se u ovoj sezoni iz epizode srozava sve više što su primetili kritičari, pa je tako svaka naredna epizoda sve lošije ocenjena, ali što je još gore, loše ocene epizodama daju i gledaoci. Zadnje dve epizode osme sezone serije “Igra prestola” nažalost na IMDbu imaju ocene ispod 7 i još uvek samo opadaju, što je svakako vrlo razočaravajuće za seriju ovog kalibra.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva