Poslednja 5. epizoda ‘Igre prestola’ dobila najnižu ocenu u istoriji serije



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Igra prestola” do sada je postigla svoju najniže rangiranu epizodu, nakon što su prethodne dve epizode potpuno podelile mišljenja televizijske publike i obožavatelja ove serije.


Poslednja 5. epizoda "Igre prestola" izazvala je snažne reakcije gledalaca oko odluke autora da Daenerys Targaryen i njene snage unište King’s Landing uprkos tome što su se neprijatelji predali. Čak i oni koji već sezonama veruju da Majka Zmajeva polako, ali sigurno tone u ludilo, misle da je to bilo nedovoljno razvijeno i nepotrebno. Kontroverza oko “The Bells” rezultirala je epizodom koja je zabeležila najgori rezultat na Rotten Tomatoesu u istoriji serije, te tako drži vrlo niskih 49% na osnovu 68 recenzija kritičara.

Kritički konsenzus za pretposlednju epizodu Igre Prijestolja glasi: “Smrt, razaranje i pogoršanje Daenerijevog zdravog razuma čine “The Bells” epizodom za vekove; ali previše zapleta u premalo vremena pravi zbrku i u velikoj meri dovode rasplet čitave serije u pitanje.”

Serija se u ovoj sezoni iz epizode srozava sve više što su primetili kritičari, pa je tako svaka naredna epizoda sve lošije ocenjena, ali što je još gore, loše ocene epizodama daju i gledaoci. Zadnje dve epizode osme sezone serije “Igra prestola” nažalost na IMDbu imaju ocene ispod 7 i još uvek samo opadaju, što je svakako vrlo razočaravajuće za seriju ovog kalibra.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva