Titulu jednog od najbržih bubnjara svijeta zaslužio je Tim Jung, glazbenik koji je rođen 27. novembra 1978. godine (Bufalo, New York), a bubnjeve je počeo svirati sa svega 11 godina. Studirao je u glazbenoj školi Hočstajn u Ročesteru, na kojoj je diplomirao 1995. godine.

Death metal glazbu upoznao je osamdesetih, a njegov glazbeni talent zapažen je 1999. godine dok je kao član grupe Hate Eternal radio na njihovom prvom albumu „Conquering the Throne“. Tada postaje veliko ime death metal scene, ubrzo napušta Hate Eternal i počinje svirati uživo kao podrška bendovima poput: All That Remains, Vital Remains i Nile, te ostvaruje studijsku suradnju s bendom Decrepit Birth.

Jung je s Dinom Cazaresom (Fear Factory) suosnivač death metal/metalcore benda Divine Heresy, također je svirao s bendovima World Under Blood i CKY. O njegovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da je 2011. godine radio s velikanima Morbid Angel gdje je zamijenio Pete Sandovala koji je imao zdravstvenih problema i oporavljao se od operacije kičme. Album Morbid Angela „Illud Divinum Insanus“ bio je svojevrsni povratak prvog vokala i basista Davida Vincenta, međutim bend se ponovno raspao. Jung trenutno svira u bendu „I Am Morbid“, zajedno s Vincentom.

Na natjecanju „World's Fastest Drummer competition“ 2006. godine, Jung je 872 puta u minuti udario bas bubanj i zaslužio titulu Fastest Feet, iako nije sustigao svjetski rekord. Njega je pak oborio kanadski bubnjar Majk Malais koji je bas bubanj udario 1034 puta u jednoj minuti. Naravno, ti bubnjari koriste duple pedale, a Timu su omiljene Axis Longboards A Classic Black Pedals (×2).

Osim što je vrhunski glazbenik, Jung s lakoćom privlači pažnju suprotnog spola; duga, sjajna crna kosa i čvrsti mišići čine ga neodoljivim. Hrvatsku je posjetio s bendom Morbid Angel koji je imao koncert u zagrebačkoj Močvari 29. novembra 2011. godine, gdje sam se osobno uvjerio u njegov talent sviranja i privlačenja žena. Vrhunski bubnjar pred kojim je zasigurno velika karijera.

Mario Lovreković – Lovra