Prophets of Rage, supergrupa koju čine članovi kultnih bendova Rage Against the Machine, Public Enemy i Cypress Hill, predstavila je novi singl "Unfuck the World."

Singl je predstavljen na nedavnom nastupu u Čileu i ujedno je najava debitantskog albuma u produkciji Brendana O'Briena koji bi, kako su najavili na službenoj stranici benda, trebao biti objavljen u septembru ove godine. Ovaj video sumira sve što je pošlo naopako u modernom svetu, a režiju spota potpisuje, ni manje ni više nego Michael Moore, autor kultnih dokumentaraca Sicko, Bowling for Columbine i Fahrenheit 9/11.

"Veoma sam uzbuđen što mogu ponovo sarađivati sa svojim prijateljima i saborcima u borbi sa pravedniji svet", izjavio je Moore. "Prophets of Rage su pravi bend, koji govori prave stvari u ova kritična vremena. Ovaj video je naš zajednički krik protiv onih koji nameravaju da povrede nevine i bespomoćne. Ponosan sam što sam imao prilike da režiram video i molim sve one koji ga pogledaju da učine svoj deo kako bi "unfuck the world."