Tetrapank i Po kratkom postupku započeli mini turneju u Puli



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi dan njihovog mini toura počeo je sinoć je u Rojcu u sklopu Edusplash (Seasplash-ova mulitimediska platforma kulture i razvoja) u bivšem prostoru studentskog multimedijalnog centra održan koncert dvaju vojvođanskih bendova. Vrata kluba otvorila su se u 21h. Naalost, preko radnog tjedna teško je dobiti masu ispred stagea, ali četerdesetak ljudi se zadovoljilo odličnim punkom i rock 'n' rollom.
 

U točno 22h prvi na stage  popeli su se PO KRATKOM POSTUPKU, beščanski garage punk rockeri koji su napravili odličnu atmosferu. Ovaj trio zagrijao je atmosferu žestokom svirkom i dobrim punk rockom. U sredini setliste su nas iznenadili sa legendarnom obradom Kud Idijota "Ali nije to još gotovo". Sve u svemu, oko sat vremena brze glazbe i jasne poruke, za sve ljubitelje dobrog domaćeg punkrocka, ovaj bend treba pogledat jos koji put.
 

Slijedeći bend na stage se penje oko 23h, riječ je o novosadskim momcima imena  TETRAPANK. Sviraju  punk sa primjesama rock 'n' rolla  ili kako bi mi rekli „punk'n'roll“. Dečki sa sigurnošću znaju što rade i imaju odličan scenski nastup. Koncert su započeli  sa pjesmom „Kišobranska renesansa“ dok je bend svirao intro naizgled niotkuda u širokim koracima na stage se penje vitka i visoka figura odjevena potpuno u crno sa fantomkom na glavi, bijelom lateks rukavicom i kišobranom u ruci. U trenu maska se skida a kišobran poleti prostorijom. Iza maske se krije Bo, divlji i razuzdani frontmen i tu kreće akcija. Valovi surovog punk'n'rolla uz nevjerovatno energičnog frontmena, počastili su nas i odličnom obradom legendarnih Termita, gdje im se publika pridružila za mikrofonom. Ne štedeći se, dečki su odsvirali više od sat vremena svoga materijala, našao se tu i hit "Lepa profina kći" a zatvorili su u pravoj maniri sa pjesmom „Sad je kraj“.  Ako imate priliku gledati ove punk'n'roll njuške uživo, ni slučajno ne propuštajte, šamar energije à la Stooges meets Turbonegro meets Majke. 

Večer se nastavila uz "set listu za đusksvac" lagano druženje uz punkrock hitove i pokoju cugu.

Tedi Korodi



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva