Sinoć (5.5.2014.) su u novosadskom klubu “Quarter” promociju svog novog albuma “Roba s' greškom" održali šabački punk rock sastav “Goblini”.
Kao predgrupa nastupili su novosadski “Grate” zagrijavši publiku pred zeljno očekivani domaći punk spektakl koji Goblini prirede svaki put u njima veoma značajnom gradu.
Nije bilo kašnjenja tako da su vec oko 22 sata članovi Goblina izašli na binu i razdrmali već uveliko zagrijanu publiku!


Od najmladjih punkera pa do onih vec u godinama svi su krenuli da skaču na prvi yvuk bubnjeva i gitare.
Gotovo svaku pjesmu, kako sa novom albuma tako i starije publika je pjevala u glas sa Golubom.
Pjesme sa novog albuma se uopšte nisu činile kao nešto novo već kao nešto što su obožavatelji Goblina slušali već godinama, tako da su pjesme kao npr.: “Kupi me”, “Roba sa greškom”, “Evropo”, “Jedan na jedan”, za koju su prije nekoliko dana objavili spot, izazvale oduševljenje publike koja nije prestala da skače.
A kada tu dodamo još i ogromne hitove kao: “LSD se vraća kući”, “Ima nas”, “Anja volim te” koju su odsvirali dva puta na oduševljenje publike, Goblini su i više nego prevazišli očekivanja novosadske publike.
Goblini su na zahtjev publike poslije završenog nastupa još jednom izašli na binu odsviravši još par pjesama  završivši svirku nešto poslije 24 sata.
Novi Sad kao punk grad opravdao je svoje ime.
Ima nas.


Piše: Dejan Bajić
Foto: Nemanja Pejanović