Skoro sam pisao o prvom broju i eto pre neki dan pristignu još dva koja su se u međuvremenu pojavila. Tri broja u godinu dana je priznaćete za jedan fanzin priličan uspeh. No ovaj fanzin i nije teško napraviti. I stanite. Nemojte odmah misliti da zin ne valja ako kažem da ga nije teško napraviti. Jednostavno, svaki broj je rezultat radionica koje se odvijaju u različitim gradovima a iza svih stoji inicijativa Crni Flomaster. Dakle kritična masa postoji, u svaki broj je uključeno desetak ljudi i naravno da se broj lako sklopi. 
Kao i jedinica i ostali brojevi se zasnivaju na gomili crteža i likovnih radova i nešto malo tekstova koji se tiču sveta u kome živimo i stanja u društvu. I dalje imam utisak da glasilo još uvek nije profilisano i nekako mi je haotično. Bilo bi lepo kada bi se recimo postavila neka tema, nešto što bi čitav sadržaj povezalo, ovako sve izgleda kao gomila nasumično razbacanih i nabacanih crteža i brzo se pregleda a da u stvari niste baš skontali šta ste upravo prelistali.
Pošto se radi o angažovanoj ekipi voleo bih videti i takav sadržaj. 
Bez Stila je besplatan a ako ste raspoloženi primaju i donacije. Možete ga naručiti na flomastercrni@gmail.com ili ih potražite na fejsbuku pod "Crni Flomaster".