10.11.2012. Gornji Milanovac, pivnica Hollywood 
THIMBLE, THE BRIDGE & SOULCAGE 

Reunion svirku Kragujevački bend Thimble nakon 3 godine održao je u Gornjem Milanovcu, podržani Beogradskim “The Bridge”-om i lokalnim bendom “Soulcage”, bend je podsetio prisutne zašto je jedan od najboljih balkanskih HC bendova. 
The Bridge

Koncert je počeo u 23h, otvorio ga je bend “Soulcage”. Kratko, jasno i na prvu. Možda je tako i najlakše opisati bend koji je publika ispratila skakanjem sa bine (kolka je tolka je:) ), šutkom ili otimanjem mikrofona od pevača i i postavio “domaći zadatak” ostalim bendovima. Bend je ovom svirkom najavio snimanje novog albuma krajem godine. Svirku u G.Milanovcu beogradski bend “The Bridge” (starijoj ekipi članovi poznati iz bendova “Hitman”, “Member of da Family”, “Deadrise i Jain”) iskoristio je da izpromoviše svoj debi EP “Between”. 
Thimble

Ponoć je uveliko prošla kad je “Thimble” nastavio tamo gde je i stao sad već davne 2009-te. Hitovi sa “Reason for solitude”-a, “Groove It Up”-a i “65 roses in the region of ice” podigli su masu na noge, koja je predstavljanje 3 nove pesme - iskoristila da malo “smiri strasti”. Pojačani “Cvetkom” iz “Brainwashed”-a “Thimble” uz “Fairlight” kreće u poslednju trečinu koncerta i izvlači i poslednje atome snage publike koja je na svirku došla ne samo iz Milanovca, nego iz Smedereva,Uzica, Lucana, Beograda, Kragujevca... 
Atmosfera
Na samom kraju najiskrenije pohvale ljudima iz organizacije (upad: 150 din), publici koja se nije štedela i bendovima koji su istu ispoštovali maksimalno. Nije hardcore scena umrla samo se preselila malo južno. 

txt Milorad NeverDie Spasićfotografije preuzete odavde