MU•無 je strip serijal sestara Sare i Ane Živković koji od početka ekskluzivno i premijerno možete pratiti na našim stranicama. Već prvom epizodom izdvojile su se posebnim stilom koji predstavlja kombinaciju zapadnog stripa i mangi. Nakon (opravdane) pauze od nekoliko meseci, krajem godine nam konačno donose i nastavak priče. Ukoliko ste propustili, prethodne prvu i drugu epizodu možete čitati ovde i ovde

U Sećanju 3, odnosno u 3. epizodi stripa MU•無, vraćamo se na priču o misterioznoj organizaciji koja se bavi otkupom sećanja. Epizoda vodi čitaoce u sedište Zavoda za otkup memorijskog sadržaja (Z.O.M.S.) gde direktorka Z.O.M.S-a, Julija Kavašima, poziva sve koji žele da promene svoj život iz korena to i urade na jednostavan način – prodajom svojih najdragocenija sećanja.

Kako se prodaju sećanja? Da li će nam doktor Borislav Knežević otkriti tajne prodaje sećanja i Zavoda za otkup memorijskog sadržaja? Saznajte u 3. epizodi stripa MU•無!


Strip se sastoji iz 6 epizoda, od kojih svaka predstavlja jedan segment sećanja. U prva tri sećanja upoznajemo se sa ljudima čija je prošlost i budućnost stopljena sećanjima od kojih će u narednim epizodama neka izgubiti, neka povratiti, a za neka će morati da se bore.
_________________
Sara i Ana Živković su bliznakinje rođene 1998. u Beogradu. Posle završene gimnazije u Beogradu upisale su japanski jezik na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Japanski jezik su diplomirale 2021. godine a nedavno su završile i master studije. Stripom se bave od 2018. a njihov rad možete pratiti na sajtu Shidoosha.