Slapshot, Statico, First Flame @ SKCNS Fabrika, Novi Sad, 3.6.2022. | GALERIJASviđa ti se? Javi ostalima!

Legendarni bostonski hardcore punk bend Slapshot nastupio je 3. juna u SKCNS Fabrici. Ova svirka poslužila je kao zagrevanje za To Be Punk.Festival. koji se ove godine održava u novembru.

Kao predgrupe, nastupili su Statico i First Flame. Statico, novi beogradski bend sastavljen je od veterana domaće scene koji su svirali u bendovima koje ste mogli da gledate u proteklih 20 godina (Unison, Jaibo!, 36 Daggers…). Nedavno su, u Beogradu, imali prvi nastup, a ovo im je prvo pojavljivanje pred novosadskom publikom. Uskoro bi trebalo da objave i debi 7’’ album za Refuse Records. Pored njih, nastupili su i dobro poznati novosadski hard core bend First Flame, koji bi uskoro trebalo da objave drugi studijski album, a neke od novih pesama po prvi put su odsvirali sinoć.

Zoran Popnovakov je svoje utiske preneo u posebnom izveštaju koji možete čitati ovde a Ilija Marjanović prenosi atmosferom galerijom fotografija. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

 Slapshot, Statico, First Flame @ SKCNS Fabrika, Novi Sad, 3.6.2022.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva