LIRA VEGA u novom spotu slavi ljubav, prirodu i život jedne planeteSviđa ti se? Javi ostalima!

Foto: Elena Tomaš
Grupa "Lira Vega" objavila je spot za pesmu "Uvek ću te voleti". Ovo je deseti spot sa albuma "Duhovi"(Lampshade Media 2015), i sačinjen je od snimaka nastalih u avgustu 2020. na različitim lokacijama u regionu.Snimke korišćene u videu načinili su grupa "Lira Vega" i Nikola Vrzić, koji ih je i izmontirao.

U izjavi za naš sajt, Zoja i Vlada su rekli: "Ideja spota je slavljenje prirode, ljubav i slavljenje tokova života jedne planete koji se i pored ljudske gluposti i destruktivnosti i dalje obnavljaju, cvetaju, imaju svoja topla leta i svoje sunčane dane. Pored snimaka sa raznih putovanja, snimili smo i nekoliko kadrova jednog toplog avgustovskog dana u Vojvodini, radost pasa koji divlje lete po livadi."

Ovo je deseti spot sa albuma Duhovi, a u planu je i izrada spota za pesmu Bluz, i na ovaj način bend će imati ekranizovane sve pesme sa albuma i rastanak sa pričom Duhova. Grupa Lira Vega trenutno radi na novim pesmama i albumu "Posledice rada" koji će se pojaviti u toku sledeće godine.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva