ONE STEP AWAY novim spot-singlom na korak do novog albumaSviđa ti se? Javi ostalima!

Domaći punk rockeri One Step Away novim singlom i videospotom „Kutak ljubavi“ najavljuju nadolazeći album za etiketu Dostava Zvuka.


Novi singl „Kutak ljubavi“ stiže tri godine od posljednjeg albuma „Ni grama srama“. Snimao i producirao ga je Dražen Gavrilović Gara, a glazbu i tekst potpisuje frontmen benda Zoran Piberčnik Zoki koji je pojasnio i što zapravo predstavlja 'kutak ljubavi':

„Lijepo je kad čovjek uhvati korak s vremenom i trči prema svojim ciljevima. Kad uspijeva ostvariti svoje želje i vizije, kad stigne na najudaljenija mjesta u svojoj glavi... sve je to lijepo! Ali, ne postoji ljepši osjećaj od onog kad shvatimo da trčeći uzduž i poprijeko zapravo radimo i stvaramo krug koji nas uvijek vraća na startno mjesto gdje smo uvijek bili sigurni, voljeni, shvaćeni, a mi to mjesto zovemo - Kutak ljubavi.” 


OSA (One Step Away) je varaždinsko-koprivnički bend osnovan 2000. godine. Album prvijenac "V šumi drjeva falidu" (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album "Ni grama srama" (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva