Beogradski metal bend Quasarborn objavio je spot za Sun, obradu poznatog hita sastava Eyesburn. Ova pesma je samo jedna u nizu numera koje će se naći na predstojećoj tribute kompilaciji Only We Can Solve This Problem, posvećenoj pionirima mešavine hardcore-a i reggae-a, a na kojoj će učestvovati i Downstroy, Discord, Riot 87, Senshi i mnogi drugi. Izdanje je planirano za narednu godinu.

„Želeli smo da ostavimo lični pečat, a da pritom ostanemo verni samoj pesmi. Svirajući s Eyesburn-om ovog leta, na dubljem nivou sam shvatio i doživeo energiju koju ovaj bend poseduje, a Sun mi je možda omiljena pesma iz njihovog opusa. Sve detalje i aranžmanske ideje koje smo ubacili u obradu su nastale kao rezultat džemovanja na probama i samom snimanju, i ceo pristup ovom „projektu“ je bio jako rasterećen, što je svima prijalo i dalo našem izražaju jednu novu dimenziju. Tihom je Eyesburn omiljeni bend, stoga ovaj poduhvat za njega ima specijalno značenje, a ja lično sam najviše uživao u osmišljavanju i snimanju vokalnih deonica.“, izjavio je Luka.

Sam video snimak je dokumentarne prirode i uvodi nas u proces snimanja Quasarborn-a u njihovom studiju Citadela. Nakon ove obrade, bend planira da nastavi sa objavljivanjem numere sa predstojećeg albuma A Pill Hard to Swallow, čiji je izlazak najavljen za 24. januar.