ENSH tek ponekad iz Kanade dođe u Srbiju, ali budući da ga muzika savremenih pop/rock/indie stvaralaca sa naših prostora najviše inspiriše, svaki njegov dolozak biva plodonosan!

Spotom za zaraznu pesmu ,,Talasi" Ensh najavljuje mixtape koji će uskoro objaviti.
,,TALASI su prvi singl sa mixtape albuma koji sam nazvao ,,Okvir", a koji će biti moj omaž ovdašnjoj sceni, ljudima koje obožavam i Beogradu koji poznajem", iskren je Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh.

U prvom singlu, pesmi ,,Talasi", osim semplovima "Teenage Witch” John-a Maus-a, Ensh je bio inspirisan bendom Dogs in Kavala i njihovom pesmom ,,Hvala ti što postojiš", čije je semplove takođe koristio.
,,Grupom Dogs in Kavala oduševio sam se na prvo slušanje! Svidelo mi se to što je svirka toliko jednostavna i svedena, a opet apsolutno upečatljiva i nezaboravna. Kada sam krenuo da radim mixtape, znao sam da moram nekako da iskoristim baš tu pesmu", objašnjava Ensh.

I Dogs in Kavala su se oduševili činjenicom da su inspirisali Ensha i njegove ,,Talase":
,,Pesma je odlična i velika je radost da nekoga inspiriše muzika koju skladamo, a još veća kada se pod njenim uticajem stvori nešto novo kao što je to uradio Ensh!"

Spot za pesmu je jednostavan. Sveden. Low-fi estetika je u službi muzike, koja dolazi u prvi plan.
,,Spot je sasvim slučajno nastao tako što smo brat Aleksandar Vujošević i ja gledali neke stare snimke od pre 15-tak godina, kad smo bili klinci. Rešili smo da ih iskoristimo, jer su se savršeno uklapali u estitku muzike", dodaje Ensh.