Illegal Production je predstavio novi spot Nikole Vranjkovića za pesmu "Zadrži svoj dah" koja se nalazi na njegovom aktuelnom albumu "Veronautika" (Multimedia records, 2017).

Dogovor da za ovu pesmu uradimo spot postignut je prošlog proleća, a snimali smo tokom leta i jeseni na nekoliko lokacija u Novom Sadu i okolini - izjavili su iz produkcije.

Montaža i postprodukcija završeni su pre dvadesetak dana i spot je premijerno prikazan na novosadskoj promociji albuma "Veronautika", održanoj u klubu "Fabrika" Studentskog kulturnog centra Novi Sad 31. januara, pred velikim brojem posetilaca.

Glavnu ulogu u ovom spotu sjajno je odigrao glumac-naturščik Miodrag Rašeta – Mikica, poznati novosadski skejter, inače zaposlen kao rasvetljivač u kompaniji "Studio Berar". Snimatelj spota bio je Robert Gondi, scenarista i montažer Predrag Novković, dok je reditelj spota Nikola Končarević.

Da je Novi Sad u poslednje vreme važno mesto u karijeri Nikole Vranjkovića, osim saradnje sa našom video produkcijom, pokazuje i nedavni sjajni koncert održan u Novosadskom pozorištu (Újvidéki Színház) 13. januara, kao i veliko interesovanje publike za predstojeći promotivni koncert albuma "Veronautika" koji će biti održan 3. marta, takođe u klubu "Fabrika".