Makedonski alternativni rok sastav “Vizija” u četvrtak uveče imao je promociju svog albuma prvenca naslovljenog GLASNO! Na promociji bend se pretstavio sa pet od ukupno devet pesama sa albuma. Vizija se predstavila živim nastupom sa kompozicijama „Glasno“ (po kojoj je imenovan album), “Ubij tišinu”(„Убиј ја тишината“), “Zamisli svet” i “Krik”, а pošto im gosti na promociji nisu dozvolili da sidju sa bine, odsvirali su i pesmu “Pada mrak” („Паѓа мрак“), jednu od starijih pesama čije je stihove znala većina prisutnih.
Promociju je otvorio mladi glumac i student Aleksandar Aleksovski, koji je goste vodio kroz program večeri. Mogućnost da predstavi svoju poeziju imao je mladi autor Žarko Zernovski, čije su pesme, uz dozu humora i nostalgije predstavljale i povratak u ne tako daleku prošlost kada Fejsbuk i mobilni telefoni još nisu zavladali, a kada glavni makedonski grad nije bio opsednut novim gradjevinama dugogodišnje vlasti i njihovim spomenicima, već je još mirisalo i na ono staro Skoplje.


Bend Vizija svoje CD-izdanje je upriličilo na svoj peti rođendan. Veći broj pesama je snimljen u studiju “Rock n Roll” u Skoplju pod “studijskim palicama” Djordjeta Miškovskog,  dve su snimljene u studiju RTV u Novom Sadu u produkciji majstora zvuka iz londonskih studija Alana Okonela (Alan O`Connell), a neke od stvari su snimljene uz saradnju studenata univerziteta za filmsku i audio režiju, i produkciju ”ESRA” u Skoplju.  Takodje, GLASNO! dolazi nakon godinu dana od objave prvog video zapisa ,,Glas moje duše” (Glasot na mojata dusa), koji je putem socijalnih mreza bio proglašen za najbolji makedonski muzički spot za 2015 godinu.

Kako su najavili članovi benda, „Vizija“ ima u planu da u narednoj godini ostvari više koncertnih nastupa širom Balkana, a moguće je i učešće na festivalima u Zapadnoju Evropi.

Od svog osnivanja do danas, bend je nastupio na više festivala na Balkanu, medju kojima i na Zaječarskoj gitarijadi, i na Jelen demo festu u Banja Luci. Britanski muzički sajt „Emerging Indie Bands” Viziju je rangirao medju 90 najboljih novih bendova u svetu za 2014 godinu, i to na veoma visokom sedmom mestu. Na 30. Jubilarnom izdanju makedonskog “Rok festa” Marko Džambazoski bio je proglašen za najboljeg rok gitaristu.

„Vizija“ je osnovana 27. novembra 2011 godine, članovi se nisu menjali – Marko Džambazoski, (gitara i prateći vokali), Marko Gapo (vokal i ritam gitara), Liljana Jankova (bas gitara i prateći vokali) i Siniša Gjorgjević (bubnjevi). Muziku Vizije je teško strpati u odredjeni muzički žanr, ali u njenoj osnovim je rok, začinjen različitim stilovima i pravcima koje bend istražuje, i kojima eksperimentira, pronalazeći snažan senzibilitet. Tekstovi zajedno sa žestokom muzikom, jesu reakcija na realnost u svetu, zbog čega mladom čoveku dođe da vikne GLASNO! jer PADA MRAK, pa da ispusti KRIK i da UBIJE TIŠINU,  а zatim da pošalje poruku da treba ZAMISLITI SVET bolji od ovog sadašnjeg u kojem, treba imati pravu VIZIJU.