Rogi je pseudonim Igora Horozovića, muzičara iz Beograda. Bio je član benda Late For Coffee, a već dugi niz godina sarađuje sa različitim bendovima i umetnicima na raznorodnim projektima. Tokom tog perioda izdao je 3 nezavisna izdanja na muzičkom portalu bandcamp.: Causal (2013), Casual (2014), Démodé (2016).  

Nakon dugog eksperimentisanja i prikupljanja znanja u oblasti aranžiranja i produkcije, odlučuje se da izda pop album, sa tekstovima na maternjem jeziku. Kao i sva dosadašnja izdanja, produkciju i snimanje radi sam. Objavio je spot za prvi singl i spot za pesmu „Idemo“ na albumu „U Međuvremenu“ koji će biti izdat preko nezavisne izdavačke kuće Natenane Records, a biće dostupan za besplatan download i slušanje na stranici bandcamp. Spot je režirao Rogi a objavljen je 6. jula 2016.

Rogi svoju muziku karakteriše kao „traljavi jazz pop“ a lista uticaja je šarena, dugačka i nikad potpuna: RHCP, John Frusciante, Jason Mraz, Lisa Hannigan, The Smiths, Kanda Kodža i Nebojša, Raúl Midón, Chet Baker, Mac DeMarco, King Krule... itd.