ARTIST COLLECTORS je organizacija koja je nastala iz potrebe da se jednolično sivilo i buka grada začine bojama i zvucima dobre muzike. Performans, likovne umetnosti, muzika, različite rukotvorine ili bilo koji drugi oblik kreativnog izražavanja preko nas pronalaze put do prave publike. Kao nova organizacija koja polako raste i osvaja umetničku scenu Srbije, Artist Collectors akcenat stavlja na nove, mlade, do sada neafirmisane umetnike iz različitih, gore pomenutih sfera umetnosti, što nas čini jedinstvenim na ovim prostorima.
Cilj organizacije jeste da oko sebe okupi umetnike različitih sfera i omogući im da izlože svoje radove i da se zainteresovanoj publici predstave u najboljem mogućem svetlu. Bilo da se bave slikarstvom, plesom, performansom, dizajnom, pravljenjem modnih asesoara, nakita, odeće, tetoviranjem, crtanjem grafita, filma, fotografije, pozrištnim umetnostima, književnim stvaralaštvom, bilo kakvim oblikom umetnosti, Artist Collectors želi da sarađuje sa njima.  Nema ograničenja u disciplinama, sve dok su one u službi lepote, interesantne, zabavne, inovativne, atraktivne, pa čak i ekstremne.
Aktivno rade na oživljavanju beogradske umetničke scene i publici koja je u današnje vreme suočena sa nedostatkom kvalitetnog sadržaja, omogućujući joj da uvidi da kvalitet ipak postoji i to u vidu zanimljivih, aktivnih i hrabrih ljudi koji su pronašli svoj izraz u umetnosti.
Kako rade? Organizovanjem izložbi, koncerata, festivala, žurki, revija i različitih vidova javnih nastupa. Više o njima možete saznati putem facebook stranice ili mail adrese artistcollectors@gmail.com.