Nedavno smo govorili o prvom broju ovog fanzina i najavili drugo izdanje koje sada predstavljamo. 
Nakon godinu dana dvojka je ugledala svetlost dana i nastavila svoju priču. Iako je i dalje tehnika izrade ostala seci-lepi, ovaj broj je nešto manje haotičan. Autori su tako želeli mada je meni i jedinica bila sasvim dovoljno "prljava".
Sadržinski i tematski je ostao isti, posvećen hc pank bendovima 80ih. I u ovom broju dominiraju intervjui. Razgovarali su sa Apendix, Bristles, Mauser i Hellbastard od stranih bendova. 
Druga polovina dvojke posvećena je jugoslovenskom hc panku. Ovaj deo počinje starim fotografijama UBR, Crist, Motus i isečcima iz novina koji se ne vide baš najbolje. Nastavlja se razgovorom sa Subotičkim bendom Giuseppe Carabino koji je i danas aktivan, a tu je i razgovor sa Solunskim Frontom iz prošlog broja ovoga puta na engleskom jeziku. Broj se završava pregledom pet najznačajnijih zagrebačkih hc pank albuma 80ih.
Na kraju bih se vratio malo na početak broja i skreno pažnju na kolumnu o referendumu u Hrvatskoj povodom legalizacije gej brakova. Iako je tema sada već manje aktuelna, autorka govori i o jednom širem problemu koji je zajednički za čitav region - apatija, nezainteresovanost za promene, nezainteresovanost da se čovek bori dok god nije lično ugrožen. A možda nas je upravo taj nedostatak solidarnosti doveo dovde.
No da ne širimo temu. Poenta je da im kolumne dobro idu i da bih voleo da ih vidim više u narednom broju. Jer, upravo su one koje postavljaju pitanja, diskusije, nude neka rešenja i konstruktivne predloge.
Metal, pank, hc, krast fanovi, ovo je glasilo za vas. Zainteresovani mogu pogledati ovaj link.