Sinoć, 7.12.2013. je u klubu Pravnog fakulteta održan drugi po redu Pank fest Južne pruge. Festival je započet prošle godine kada su nastupili Za Dž, The Commandos, Dok7 i ČBS. Ove godine izbor je pao na domaćine Držte Mačke koji su podržali goste iz Kragujevca Violet i pionire melodičnog panka na ovim prostorima Six Pack.

Sa malim zaksašnjenjem od četrdesetak minuta, na binu se popeo mladi Niški punk rock sastav Drž'te Mačke. Nastupili su pred polu punim klubom Juridicum, i otvorili festival. Na početku su svirali autorske stvari Gnu, Tekila, Grčka, Moja cura i još mnoge druge. Ubrzo posle autorskih pesama obradovali su nišku publiku obradama popularnih hitova Božić je (Fraktura Mozga), Dammit, Josie (Blink 182), True North (Bad Religion) i još mnoge druge. 

Ubrzo posle mladog punk rock sastava na bini se našao Kragujevački bend Violet. Ovaj mladi bend prvi put svira u Nišu. Počeli su sa autorskom pesmom Bez tebe. Nakon nje je usledila pesma All my life (Foo Fighters), a publika je uz energične zvuke gitare pevala sa bendom pesmu do kraja. Bend je napravio kraću pauzu i sa publikom su otpevali rođendansku pesmu gitarsti Violeta Savi Miroviću. Na sceni se našla i torta, i kao po običaju rodjendanac mora da se umaže šlagom sa torte. Od autorskih stvari na repertoaru našle su se još i Zažmuri, Kliše i Istina. Ovaj energični bend je zagrejao publiku za popularni Six Pack.

Six Pack je poznat po svojim energičnim i melodičnim rifovima. Započeli su pesmom Nekako najviše me boliš ti. Publika je bila oduševljena. Do kraja nastupa članovi Six Pack-a su preneli pozitivnu energiju sa bine na publiku. Na listi su se našli hitovi Paramparčad, Crveni Makovi, Andjela, Megafon... Uostalom, pogledajte delić sinoćnje atmosfere.