Država: Francuska
Žanr: grunge/noise/experimental hardcore
Članovi: Mathieu : Bubnjevi, Sébastien : Gitara, Mathieu : Bass & Vokal
Pjesme: Aucune Importance, Comment, Steven The Slow, Bbbbreak, UMPKK pt1, UMPKK pt2, Slow And Painful, Coffee Hammam, Seb, Platini, Frost Forward, Power Of Their Voice

Lagano sklapanje očiju, traka se počinje vrtiti, u glavi film. U ranom dijelu svoje mladosti Kurt i ekipa sjede u garaži uz poluispijeno pivo, i polako kreću drukčijim putem od onog koji je naša stvarnost doživjela. Lože se na Biohazard i slične bendove. Eh da to je taj zvuk koji je tako masno i dobro isprepleo zvukove grandza i hardkora, u svu tu mješavinu ubacio dijelove koji podsjećaju na disciplinu kitschme.
Veoma čvrsti zvuk, ultra zajebani francuzi koji su svu svojim masnim zvukom oduševili publiku na našim prostorima ne tako davno. Ovim albumom žele pokazati kako se noise, grunge, i hardcore mogu jako dobro spojiti i razvaliti na traci. Jedan od rijetkih bendova koji za moje subjektivno mišljenje svira sporu muziku ali me oduševio. Toliko masno da svi kapitalistički fast food izrodi mogu da pozavide na tovarenju masti u ljudske organizme. Poslije ovog benda ste u opasnosti od kapi ili slične pizdarije zbog odvođenja na drugi svijet.
U pojedinim dijelovima zvuk vas vrati sa drugog svijeta oživi i ubaci energičnog đavolčića u vaše ruke i noge koji neprestano prati ritam francuza, i onda taj đavolčić lagano uzima žilet i počinje sjeći sebi vene od ogromne količine depresije. Dakle jedan od rijetkih bendova gdje ne mogu konkretno ništa da žanrovski koloniziram UMPPK part 1 i 2 totalno regulišu razaranje vašeg uma, dok većina albuma je prožeta tim tvrdim spajanjem grungea, noisea i experimentiranjem u hardkor ritmovima. Što bi značilo za mene kao jednog običnog slušatelja da je bend velika preporuka, jedan od onih čija vas muzika vozi i uz koju volite da vozite. Definitivno preporuka ukoliko budu dolazili uskoro na naše područje ili se nađete u blizini francuske.
Ocjena : 4/5

Mehmed Osmanović