Četiri godina postojanja niškog benda Ego, obeležene su u Feedbacku sa gostima, Stereolimit i Greenfingers. Pravi izbor za goste! U punom klubu proslavljen je rođendan ovog sastava, a veče je bilo i više nego odlično. 
Veče je krenulo sa malo tvrđim zvukom, Stereolimitom (pročitaj intervju ovde). Što se tiče sviranja, nema greške, a ovoga puta je na bubnju bio Marko Naskov. Da li je u pitanju samo trenutna zamena ili ne videćemo na nekom od sledećih nastupa. Uglavnom, Marko se dobro uklopio u čitavu priču. Bend je zajedno sa publikom preispitao gradivo sa njihovog albuma „Indikacije, kontraindikacije i neželjena dejstva”.
Nakon alternativnog (pank)roka usledilo je nešto malo laganije, za opuštanje. Svi smo se na trenutnak spustili i opustili uz Greenfingerse (čitaj intervju ovde) i njihov rege zvuk. Jedan od najperspektivnijih bendova u našem gradu i možemo reći, jedan od najboljih mlađih sastava. Na bini se odlično snalaze i vidi se da uživaju u onome što rade. Trombon dominira kroz njihove numere i flauta koja se povremeno priključuje svojim deonicama opuštaju publiku i bacaju u trans koji samo dobar rege može da pruži. I lepo je da grad Niš ima i jedan ovakav sastav koji samo potrvrđuje šarenilo niške scene.
Nakon njih, došlo je i vreme za slavljenike - Ego rođendanci (čitaj intervju ovde). U dobrom raspoloženju započinju pesmom „Move“. Svi igraju uz njihove zvuke i pevaju pesme koje odavno svi znamo. Komunikacija sa publikom im je bila okej. Što se repertoara tiče, neke od pesama koje su izveli ne izvode na klasičnim svirkama, ali je i očekivano bilo da za ovu priliku malo obogate i prošire repertoar. Odsvirali su (gotovo?) sve autorske pesme koje imaju i naravno najnovija pesma „Trapped“ koju su pred niškom publikom izveli na gostovanju Pinokia pre par meseci.

Sve u svemu rođendan proslavljen na pravi način, uz prave goste i svakako uz kvalitetnu muziku koju su sva tri benda plasirala publici.

Anđela Jovanović