Student Bodies 1981
Scary Movie owns this! Ovo bi trebala da bude nekakva horor parodija, ali film je suvise retardiran za bilo kakvo cak i rudimentarno uzivanje, a kamoli elaboraciju. Mozda bi neko mogao da uziva u ovome pre 20 godina, ali ovo je za danasnje standarde prevazidjeno. 2/10

2001 Maniacs 2005
Solidna je ovo horor komedijica. U filmu ima dosta sluty devojcica, za vase gledalacko uzivanje. Takodje, ima i dosta gore momenata, za razliku od poprilicno sterilnog originala iz 60ih. Ipak, prica je jako losa, pa stoga ide i niza ocena. Problem nije komedija, koja je solidno dobra, ali kada film potone u neke totalno glupe horor matrice, tu nema spasa iz gliba proseka.
6.5/10

SHERLOCK HOLMES 2009
Whoa! Double whoa! Guy Ritchie has done it again! Ovo je sve sto trazim od filma. Akcija, misterija, uzbudjenje, superb acting, superb plot, i otvoren kraj za nove nastavke. Preterano je prava rec. I want mooar!
8.5/10

Monsters vs Aliens 2009
Mogu za pocetak reci da stavljanje Reese Witherspoon u prvi plan ovom filmu nije donelo nista dobro. Ta zena je jednostavno neupecatljiva kao glumac i to je prosto to. Mislim, to je Pravna Plavusa, za ime svega. Srecom, tu su neki drugi cool glumci (Hugh Laurie,Kiefer Sutherland). Utisak o filmu? Prosecnost na delu. Fantasticna premisa (mislim, come on!), ali osrednja realizacija. Fore nisu dovoljno smesne, i sveukupno ovo ne uspeva da impresionira.
Doduse, kreature su lepo osmisljene. Better luck next time, Dreamworks! 6/10

Very Bad Things 1998
Nemam pojma, ali ovaj film me strasno nervira. Grupa prijatelja slucajno ubiju prostitutku u hotelu tokom momacke veceri, i provedu ostatak filma deruci se jedan na drugog i raconalizujuci ucinjeno. I drogiraju se kao svinje. E,da, i jedan slucajno ubije svog brata kolima. What is the point? E, i da, ovaj film klasifikuju kao komediju, nemam blagog pojma zasto, jer u filmu nema ama bas nicega smesnog. Dvojka zbog solidnog performansa Ume Turman na samom kraju filma. Inace bi bila 0. 2/10
Ilija Djurdjanovic