Ekipa iz benda Mark My Words! je danas izbacila svoj drugi singl u obliku lyrics videa. Ovaj singl dolazi posle skoro dve godine od izlaska prvog i najavljuje kontinuitet u budućem radu benda.

U prethodne dve godine, mnogo toga se u bendu promenilo. Ovaj metalcore sastav iz Gornjeg Milanovca su na početku činili Marko Božović na vokalu i gitari, basista Vladimir Rašić, i bubnjar Budimir Bošnjaković, ekipa koja je na sceni dobro poznata po radu u mnogim drugim bendovima (ex Soulcage, Hit By Pain, Yox, The Brushalters, Strah Od Džeki Čena). Od prošle godine, ekipa je bogatija za dvojicu gitarista, a to su Djordje Paunović (ex-Yox, Hit By Pain, Steel Hornet) i Nemanja Jovanović, mladi talentovani čačanski muzičar koji ima samo 17 godina. 

Ekipa se brzo uigrala i 'bacila na posao' pisanja nove muzike, i trenutno radi na pripremi materijala za svoj prvi EP, čije se snimanje najavljuje početkom sledeće godine. Novi materijal koji bend sprema je nastao pod uticajem bendova kao što su Killswitch Engage, As I Lay Dying i njima slični metalcore bendovi iz dvehiljaditih. Takodje, momci planiraju da sledeće godine krenu sa svirkama radi promocije materijala.

Ovaj singl je, kao i prethodni, sniman u studiu Piranha u Krusevcu, koji je zadužen za kompletnu produkciju muzike, a lyrics video je uradio Mihajlo Nagradić iz Nisa.