Hala 2 Novosadskog sajma ovog petka (31. marta), svojoj publici priredila je koncert sastava Zoster.

Ovaj bend stigao je u glavni grad Vojvodine kako bi predstavili novi album. “Najgori” od najboljih je završen a Novi Sad je bio jedan od prvih gradova koji je imao priliku da čuje pesme sa ovog izdanja. Album “Najgori” najavljen je singlovima “Kuda idu svi ti ljudi”, “Treba mi keš”, “Čovjek želi da je ptica” i upravo plasiranim “Čovjek zvani činjenica”.

– Prvi singl ‘Kuda idu svi ti ljudi’ jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, ‘Treba mi keš’, otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu, a treći singl ‘Čovjek želi da je ptica’je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku – rekao je frontmen benda, Mario Knezović pred ovaj nastup i dodao – Potom je usledio i “Čovjek zvani činjenica” sa spotom inspirisanim serijama B produkcije iz kasnih ’70-tih godina i predstavlja pilot/trejler filma koji nikad neće biti snimljen.

Ovaj nastup upotpunila je i Nataleé koja donosi sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Pred koncert nije krila radost jer će stajati rame uz rame sa Zosterom.

– Odrasla sam uz njihovu muziku, uvek su bili deo moje plejliste, a sada sviramo zajedno. Snovi se izgleda ostvaruju, borite se za njih – istakla je Nataleé.

Sa lica mesta javlja se David Hrubik galerijom fotografija. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

Zoster, Nataleé @ Hala 2, Novi Sad, 31.3.2023.