Rambo Amadeus objavio na svom YouTube kanalu spot za novu pesmu koja nosi naziv “Prenemaganje”. U ekranizaciji ove numere se pojavljuje i glumica Helen Babić.

“Evo još jednog vanvremenskog komada iz kuhinje Svetskog Mega Tzara. Ovaj put je to pjesma koja se iskreno preporučuje za opšte radijske muzičke programe i top liste, naročito u večernjim časovima, pa se ne libite da pjesmu downloudujete za vašu radio ili tv stanicu, vjerujemo da je i spot sasvim televizičan, baš koliko je i pjesma radiofonična, uglavnom zahvaljujući imitaciji lažnog refrena, endemskog oblika prenemaganja u popularnoj muzici. Takorekuć – Hit”, napisao je Rambo Amadeus a o nastanku pesme rekao je:

“Traktat o prenemaganju nastao jednog ljetnog popodneva, dok je Rambo radio u garaži na brodu. Radio aparat je bio previše daleko, na kraju radione, pa je bio prinuđen da prvi put čuje neke popularne hitove, koji su na njega ostavili trajne poslijedice, ali izazvale i inspiraciju za ovaj hit. U cilju uvjerljivosti i ozbiljnosti, traktat pročitao Aca Božović , nagrađivani spiker Radio Beograda.”

A ako ste se pitali o čemu govori ova numera poslušajte dakle kako se primati pa i Homo Sapiens pripremaju i ponašaju pred razmnožavanje.