Legendarni MUDHONEY spotom za pesmu „Almost Everything“ najavljuju novi album



Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Emily Raiman
Album ‘Plastic Eternity’ izlazi na 35. godišnjicu Mudhoneyja i Sub Pop etikete, javljaju kolege sa portala "Ravno do dna".

Dana 7. aprila 2023. neponovljivi Mudhoney (vokal Mark Arm, gitarista Steve Turner, basist Guy Maddison i bubnjar Dan Peters), objaviće svoj najnoviji album “Plastic Eternity” za Sub Pop etiketu.

Tog dana je 35. godišnjica Mudhoneyja i Sub Popa, a novi album vodećeg benda te izdavačke kuće savršen je način da se obeleži taj datum.

“Snimljen u svega devet dana u Crackle & Pop! studiju u Sijetlu s dugogodišnjim producentom Johnnyjem Sangsterom, “Plastic Eternity” je opojno trčanje kroz sve žanrove gitarskog roka s oštrim okom na besmislice sveta u 2020-ima”, poručuju iz Sub Popa.

Mudhoney je objavio i prvi zvanični video sa “Plastic Eternityja”, pesmu “Almost Everything”. Frontmen Mark Arm kaže da je pesma “izvorno bila poznata kao ‘Gopal’ i nastavlja: Godinama je stajala u uređaju za snimanje u našem prostoru za vežbanje i izbegavali smo da je izbrišemo jer nam se uvek sviđao njen razigrani groove.”

U režiji Artura Bastona, vizual za “Almost Everything” je međudimenzionalno i nadrealno putovanje lika koji se ne prestaje transformirati.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva