Nikki Louder - Ostani čista in kulturnaSviđa ti se? Javi ostalima!

Slovenački noise rock prvaci Nikki Louder su krajem septembra objavili novi, peti dugosvirajući album 'Ostani čista in kulturna', koji je u vinilnom (u ograničenom tiražu od 200 komada) i digitalnom formatu izašao za izdavačku kuću Moonlee Records.

I na novom albumu Nikki Louder ostaju verni svom karakterističnom muzičkom izrazu koji teži maksimalnom soničnom intenzitetu u polju modernog noise-rocka. Masan wall-of-sound, kojeg pokreće kotrljajuća ritmička podloga, kroz koju se probijaju oštre i disonantne gitare, kao i urlajući vokali, što sve zajedno stvara silovit i beskompromisan sonični napad s prepoznatljivim potpisom Nikki Louder, koji je na novom albumu još nešto eksperimentalniji i haotičniji. Novina su vokali na slovenačkom jeziku, što je dobrodošla i osvežavajuća nova dimenzija benda. Još eksperimentalnije, još bučnije, još čvršće, glasnije, novi Nikki Louder.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva