Pogledajte novi SUNSHINE spot-singl za pesmu „Arija-M“Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Vuk Protić

Nakon povratničkog singla “Da li sam bend Sunshine je objavio pesmu pod nazivom Arija-M. Ova pesma je drugi po redu singl koji najavljuje njihov novi album.

Produkciju pesme pored Baneta Bojovića radili su Dalibor Minić aka Daliborus i Ivan Petrović aka Latino Nigga’, dok su ispod teksta pesme potpisani Kiza-RH i Bane Bojović. Kao ženski vokal pojavljuje se i Milica Stojicev.

Ovaj sastav je još od devedesetih uvek bio praćen kvalitetnim video radovima koje svi pamtimo, tako da je i ovaj put video rad režirao, snimio i montirao majstor svog zanata Vuk Protić. Vuk je radio i prethodni singl pod nazivom “Da li sam" koji je pokupio razne nagrade.

“U muzičkom pogledu mi je početna ideja bila da bude dinamična obrada Čajkovskog. Praćena je jakim gitarama, ritmom i ženskim vokalom. Sa tekstualne strane je opis Arije-M ili Marije, kao kontrast klasičnih nemoralnih devojaka i sa druge strane jedinstvene moralno čiste arije-M.

Najveća zahvalnost je "Bogu Gospodu" što me održava funkcionalnim i što me je okružio sjajnim timom u realizaciji pesama i isto tako muzičarima "Sunshine crew-a" sa kojima širom Srbije i regiona održavamo izrazito uspešne koncerte. Peace to all’ya!!” izjavio je pevač Bane Bojović povodom novog spota i singla.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva