Pogledajte novi SUNSHINE spot-singl za pesmu „Arija-M“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Vuk Protić

Nakon povratničkog singla “Da li sam bend Sunshine je objavio pesmu pod nazivom Arija-M. Ova pesma je drugi po redu singl koji najavljuje njihov novi album.

Produkciju pesme pored Baneta Bojovića radili su Dalibor Minić aka Daliborus i Ivan Petrović aka Latino Nigga’, dok su ispod teksta pesme potpisani Kiza-RH i Bane Bojović. Kao ženski vokal pojavljuje se i Milica Stojicev.

Ovaj sastav je još od devedesetih uvek bio praćen kvalitetnim video radovima koje svi pamtimo, tako da je i ovaj put video rad režirao, snimio i montirao majstor svog zanata Vuk Protić. Vuk je radio i prethodni singl pod nazivom “Da li sam" koji je pokupio razne nagrade.

“U muzičkom pogledu mi je početna ideja bila da bude dinamična obrada Čajkovskog. Praćena je jakim gitarama, ritmom i ženskim vokalom. Sa tekstualne strane je opis Arije-M ili Marije, kao kontrast klasičnih nemoralnih devojaka i sa druge strane jedinstvene moralno čiste arije-M.

Najveća zahvalnost je "Bogu Gospodu" što me održava funkcionalnim i što me je okružio sjajnim timom u realizaciji pesama i isto tako muzičarima "Sunshine crew-a" sa kojima širom Srbije i regiona održavamo izrazito uspešne koncerte. Peace to all’ya!!” izjavio je pevač Bane Bojović povodom novog spota i singla.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva