Kupiš jedan, dobiješ 6. Pošteno – Punk, rock, high speed ludiloSviđa ti se? Javi ostalima!


The Drippers – Action Rock

Ono što su Hellacoptersi, Gluecifer i Turbonegro radili na prvim albumima, to isto rade i The Drippers na ovom albumu. Neobavezan, vrlo glasan, razvratan i brzi rokenrol na međi između punka i metala sa debelom dozom Motorheada. O originalnosti ovdje nema smisla razgovarati, dok su energija i dobra zabava zagarantovani.

Speedözer – Rollercoaster
Turbo charged high octane speed crust punk rok na nelegalnim supstancama, sa minimalnim uslovima za snimanje, vrlo vjerovatno u nekoj rupi obloženoj starim tepisima i kartonskim kutijama, ali sa nevjerovatnom dozom energije, brzine i kontrolisanog haosa. Ovo nije bilo kakav demo. Ovo je najbrži demo! Ko ovo izdrži da svira od početka do kraja, znate da ima, ne samo snage, nego i volje na pretek. Ovo je vrlo profi odrađen album u vrlo primitivnim uslovima i finalni proizvod je odličan zahvaljujući najviše želji benda. Live fast deathproof!

Rawhide – Raw Deal
Kao što i naslov kaže, sirovo, brzo i divlje. Manje brzo nego Speedozer, melodičniji nego Toxic Holocaust. Ako su vam ovi bendovi poznati, nemate što da čekate nego navalite na Rawhide i odvrnite pojačala. Može da posluži za rušenje građevina, tabua i vlada. Hard as fuck!

The Jolts – Haute Voltage
Kanadski odgovor Turbonegro-u ne prestaje da oduševljava sa njihovim prvim izdanjem. Već sam pisao o ovom albumu pa vam ostaje samo da bez imalo dvoumljenja poslušate.

Warzaw – Werewolves on wheels

Najmekši bend u ovom kratkom tekstu, tj. u odnosu na pojedine gornje bendove Warzaw doista jesu mekši, ali nemojte da vas zavara, jer i oni ispostavljaju dobar stari i masan rokenrol, iako malo smireniji. Zanimljivo izdanje i bend valja ispratiti i vidjeti što će uraditi u budućnosti.

Speed Freakquelli


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva