Prvi utisak je bio, ček, ko ovo krade i taman sam se naoštrio da ospem kaćuša paljbu ali se zaustavih jer se osjeti da ovo nisu niti klinci niti početnici. Daj prvo da vidim ko je u bendu, i tu shvatih da sam umalo napravio veliku grešku. Naime, bend čine Tommy Heart (pevaljka Fair Warning), Kee Marcello (nekadašnji gitarista Europe), te Ken Sandin i Darby Todd (oboje veterani soft rock scene), i pazi, na nekoliko pjesama im je klavijature svirao Don Airey. Ako ne znate ko je Don, preporučujem da malo sami istražite.

Out Of This World je soft rock mekanih pozadinskih vokala, ogromnih melodija i pjesama o ljubavi, suzama, sreći i tuzi. Klasika, slažem se. Međutim, velika je razlika između ovog benda i ostatka. Ostatak možete slobodno da pometete sa stola i bacite. Na stolu treba da ostane samo Out Of This World. Nisam neki veliki ljubitelj soft roka, ali kada se čuje ovako dobra svirka, ovako dobre kompozicije i ono najvažnije, kada bend svira kao da imaju ponovo dvadeset godina, to onda može da izazove samo dobre reakcije. Ako vam se ovakav muzički pravac nije prije nešto svidio, preskočite preko inicijalnog osjećanja gnušanja i zavrtite album jer doista se isplati. Treba ljude pohvaliti jer su napravili jedan odličan album. Kada naiđete na pjesmu „The Warrior“ imajte na umu da je to posveta Van Halenu, pa malo easy sa kolutanjem očiju.

Treba ljude nagraditi jer su na ovim pjesmama ostavili dobar komad svoje duše. Svo dugogodišnje iskustvo se osjeti, a album je u potpunosti lišen bilo kakvog kurčenja i peglanja, i aranžmani pomjeraju slušaoca. Baš mi je veliko iznenađenje. Kvalitet ovog albuma je toliko visok da zaslužuje da ga čuje svako ko voli i poštuje rokenrol, u bilo kom obliku. Nadam se da ćete uspjeti da prevaziđete predrasude jer ovo je stvarno jedno malo remek djelo. Naručite ga na indiegogo i ni riječi porodici 😊.

Nikola Franquelli