Mud Factory uvršteni su na listu najboljih metal bendova EvropeSviđa ti se? Javi ostalima!

POBEDNICI 47. zaječarske "Gitarijade", "Mad fektori" iz Vranja, uvršteni su na listu najboljih metal bendova Evrope, po izboru specijalizovanog "Evropskog metal kanala".

Lista obuhvata sve stilove i podžanrove hevi metala, a "Mad fektori" su jedini bend iz Srbije u društvu kolega iz čitave Evrope, pišu Novosti.


Vranjanci su se na ovoj listi našli zahvaljujući debi albumu The Sins of Our Fathers, koji je produciran u Švedskoj, a objavljen je pred kraj prošle godine za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath. Miks i postprodukciju albuma je radio čuveni producent Fredrik Nordstom, poznat po saradnji sa nizom najpoznatijih evropskih metal sastava.

Video-singl As I Watch Them Fall, najavni pred izlazak albuma, privukao je pažnju španskih recenzenata koji su ga uvrstili u svoj video-pregled trenutno najboljih metal bendova Evrope.

European Metal Channel je specijalizovani španski muzički jutjub-kanal koji prati scenu teškometalnog zvuka na području Evrope, i periodično objavljuje slične liste posle uvida u najnoviju produkciju evropskog hevi metala.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva