DEDVUD DIK — Novi kauboj u Zlatnoj serijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Veseli četvrtak ne popušta ni u ova turbulentna vremena. Svakog četvrtka nastavljaju da donose bonelijevsku radost na kioske i striparnice, a na zadnjim koricama najnovijeg broja Zlatne serije našli smo najavog člana edicije.


Reč je o Dedvud Diku, afro-američkom kauboju poteklom iz pera američkog pisca Džoa Lensdejla. U Italiji je objavljen kao mini serijal od sedam epizoda, a Veseli četvrtak nam u 21. broju svoje Zlatne serije donosi prve dve koje potpisuju Masiero i Mastantuono.

SBE je dogodovštine gospodina Dika stavio pod znak Audačea, što znači da je sadržaj koji se može naći u ovom stripu namenjen odrasloj publici. Može se očekivati veliki broj eksplicitnih scena i još eksplicitnijeg rečnika. Čitaoci sa slabijim stomakom, čuvajte se. Ljubitelji ukusa prašine i lošeg viskija, radujte se.

Posle izuzetnog serijala Priče iz baze Drugde, koji je takođe udomljen ispod žute trake, još jedan novi serijal će inspirisati domaće naslovničare. I nadamo se da iz Veselog četvrtka, planiraju da nastave sa pružanjem domaćeg utočišta italijanskim novitetima.

Nikola TaskovićSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva