DC kratki filmoviSviđa ti se? Javi ostalima!


Amaterski kratki filmovi koji predstavljaju adaptaciju nekog stripa ili posebno ostvarenje obožavaoca su veoma popularni još i od vremena pre interneta a tokom poslednjih nekoliko godina pojavljuju se sve kavalitetniji filmovi. Posebnu pažnju su mi privukla ova dva filma:

Deathstroke: Arkham Assassin - radnja je smeštena neposredno pre dešavanja iz Batman Arkham Origins igrice. Film uspešno dočarava svet kakav je i u igri a karakterizacija likova je sjajna kao i kostimi i koreografija. Kada bi Arkham Origins bio film baš ovako bi trebao izgledati.One on one: Superman fan film - ovo je sjajan kratak film o svakodnevnom životu Supermena, odnosno Klarka Kenta. Ovde je prikazana ličnost Klarka Kenta i njegova spremnost da pomogne svakome ko je u nevolji, njegovi podvizi van kostima, pošto velika moć nije jedino što ga čini junakom.izvor: The Nowhere Earth FilesSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva