Nipplepeople nastupili u rasprodatom Dom omladine BeogradaSviđa ti se? Javi ostalima!

Elektro pop Nipplepeople u petak su u rasprodatoj dvorani “Amerikana” Doma omladine Beogradu, potvrdili svoj status prvorazredne koncertne atrakcije, priredivši oduševljenoj publici jedinstveno veče audio-vizuelnog performansa i žurke.

foto: Nemanja Đorđević
Žensko-muški tandem iz Zagreba, koji skriva identitet nastupajući pod maskama, podelio je stominutni nastup u četiri celine, uključujući i bis. Dvojka je odmah na početku, uz pomoć pridruženog plesača, izazvala pozitivnu reakciju uz "Nikada", te je bilo jasno da je žurka počela.

Ekspresno je serviran, u remiks verziji, megahit "Sutra" koji ih je i afirmisao, a svetla mobilnih telefona su obasjala mračnu Amerikanu.

"Dobro veče, Srbijo. Drago nam je da smo ovde". kratko se obožavaocima obratila pevačica. Mistični dvojac je plesao na bini, svaki njihov pokret je do tančina osmišljen dok se nižu "Tebi", "Ne volim te", "Balkan express"... Predstavljena je i još uvek neobjavljena pesma "Disko epileptik", a onda je euforija dostigla vrhunac uz višemilionski Jutjub hit "Frka", obradu stare pesme koju je izvodila Zdenka Kovačiček.

"Ovo je naša prva pesma, nastala je pre tačno deset godina", najavila je lepša polovina dua singl "Broj". Reprizno izvođenje "Sutra" dovelo je atmosferu do tačke usijanja, i nije bilo govora da Nipplepeople bez bisa završe još jednu svoju elektro čaroliju.

"Softcore" se prva čula kad se tandem vratio na scenu. Posle duetski izvedenog "Mosta", očekivano, ponovljena je i "Frka", a publika je reagovala sa još većom dozom euforije u odnosu na prvo izvođenje.

"Stvarno nam je baš jako lepo. Beograd, 12 bodova", nadahnuto su se zahvalili posetiocima Nipplepeople.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva