Nihil i Milković pre par dana objavili su video spot za svoj prvi zajednički singl „Party Origano“ u režiji Stefana Veličkovića.

Ova dva mlada MC-ja članovi su hip-hop kolektiva Zicer Inc. za koji mnogi kažu da je pravo osveženje na ovdašnjoj sceni. Nihil se publici predstavio sa više singlova među kojima su najzapaženiji „Autocorrect“, „Ništa“, „Ofsajd“ i „“Fiskultura“ koji su privukli publiku koja preferira nešto tvrđi zvuk, dok Milković iza sebe ima singl „Lisabon“ koji je privukao pažnju šire publike. Nihil i Milković su autori teksta dok muziku potpisuje mladi producent pod pseudonimom Коштрец 天帝.

Novi singl ujedno je i najava predstojećih nastupa Zicer Inc. kolektiva od kojih će se prvi odigrati u četvrtak 21. marta u klubu Ljubimac u okviru Kontakt konferencije. Ovaj kolektiv je poznat po svojim energičnim živim nastupima na kojima iznose fuziju više podžanrova hip-hopa što im je donelo nasatupe u okviru Kišobran i Idemo Na Mars žurki u prepunom beogradskom klubu Drugstore.

Pored gore navedenih članova, Zicer Inc. čini i producent pod pseudonimom Summer Deaths kao i MC-jevi Spejs Noksi, Yan Dusk i Lavan. Za početak leta najavljuju i zajednički mikstejp koji će u celosti biti objavljen na njihovom YT kanalu kao i na svim digitalnim platformama i audio kaseti.