Ubrzo po objavljivanju osvrta na šesticu fanzina Infinitum, urednik Zoran Ilić je poslao i sedmi broj koji je upravo tih dana izašao. Fanzin je zamišljen kao dvomesečnik i lepo je videti da se za sada drže tog ritma. To nam govori da je entuzijazam i dalje na zavidnom nivou ali i da postoji interesovanje publike za ovakvo jedno glasilo (tiraž i ovog broja je 100 primeraka). 

Promocija Infinituma se u međuvremenu nastavila. Nakon Srbobrana, nedavno je i ko-urednik Živko Ivković predstavio fanzin na šabačkoj televiziji. Za pohvalu je činjenica da se autori trude da se što više približe svojim čitaocima i da se ne svodi sve samo na internet.

Sedmicu otvara izveštaj sa proslave dvadeset godina užičkog benda The Highlanders u kojem se Živko pored samog koncerta dotakao i istorijata ovog sastava. Dobar deo koncertnih izveštaja posvećen je džezu, nastupu Gipsy Kingsa i pančevačkom džez festivalu. Prikazana su nova izdanja izdavačke kuće RNR, ali bi bilo lepo da se u tom smislu okrenu i nekim drugim bendovima/izdavačima. Da rokenrol ne živi samo u (velikim) gradovima dokaz je i knjiga "35 godina rokenrola u Bavaništu". Podsetimo se, pre par godina u Bavaništu je izlazio i fanzin Arsenik. Nakon toga slede i romani u nastavcima "Mi šlemovi" i "Uvod u pank", a broj se završava vestima i još jednim džez bendom Cul-de-sac.

Broj je nabavljiv na sajtu Infinituma.