Infinitum je fanzin za umetnost, kulturu i društvena pitanja. Izlazi već neko vreme ali tek nedavno na sajmu knjiga smo imali prilke da se sretnemo sa ovim glasilom iza kojeg stoji Zoran Ilić i sajt Prozaonline. 

Fanzin u velikoj meri pokriva muzičke i književne teme (bar broj koji je pred nama). Šesticu otvara intervju sa nedavno preminulim muzičarem i rediteljem Brankom Radakovićem koji je široj rokenrol javnosti postao poznat po dokumentarnom filmu posvećenom Limunovom drvetu. Upravo osvrtom na ovaj film počinje razgovor ali se autor dotakao i drugih tema i aktivnosti. Nažalost, zbog Brankovog preranog odlaska će neke od stvari ostati nedovršene.
Broj donosi i nove nastavke romana "Mi šljemovi" Petra Bošnjakovskog i "Uvod u pank" Zorana Ilića (inače ovaj roman već neko vreme ide u nastavcima na sajtu Rokomotiva). 
Najveći deo sadržaja je ipak pripremio šabački (ako ne grešim) rokenrol novinar i entuzijasta Živko Ivković te u ovom broju možemo čitati njegove muzičke i književne osvrte (Gansi i Nele Karajlić) i valjevsku rokenrol priču.
Poslednje četiri strane odlaze na vesti. U današnje vreme interneta ovakve informacije su postale od manjeg značaja za jedan periodični glasnik jer imaju ograničen rok trajanja, a smatram da bi bilo mnogo efektnije ove stranice ispuniti autorskim prilozima koji će više značiti i ostaviti dublji trag nekim novim generacijama, dok vesti mogu naći svoje mesto na blogu fanzina.
Infinitum dolazi na 28 stranica, neobičnog je formata (vidi sliku). Nedavno se pojavio i sedmi broj ali verujem da je i šestica i dalje dostupna. Sve informacije potražite na sajtu fanzina.