Iako se među škvadrom koja orbitira između bendova No No Instigator, Parnepar i još par događa uvek nešto zanimljivo, Instigatori su izbacili pravi-pravcati video spot za njihov hit-singl "Dečko koji obećava". Pesma je, malo je reći, odlična, ali zato ni spotu ne manjka kreativnosti. U spotu se pojavljuje ni manje ni više, Njec Hranjec, dobro znani pank-zajebant.

O čemu se tačno radi u spotu, izvolite sami pogledati.



Spot je inače omaž istoimenom Ex-Yu filmu iz 1981. godine, a snimljen je amaterski po DIY principu. Za montažu je zaslužan Nemo Žemo, a za odličnu glumu "naš dragi prijatelj Njec", kako sami kažu.

Takođe saopštavaju: "Svi oni dječaci i djevojke koji obećavaju i žele singl čuti uživo, mogu nas pronaći 18.10. u klubu Močvara (Zagreb) gdje pravimo društvo Stidnicama na promociji njihovog prvog EP-a."

No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene (Seven Mouldy Figs, Šlagvort na kraju, Ljeto u Bitoli…). Postoje od 2016. godine i do sada su odsvirali 50-ak koncerata u desetak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju DIY EP i album koji je izašao u lipnju 2018.. Pjesme su im na engleskom, wannabe njemačkom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, ponekad koriste i ritam mašinom. Zvučno podsjećaju na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf, Dobri Isak…). Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish.