Blankfile - The end of us: Da li će plamen ponovo goreti?



Sviđa ti se? Javi ostalima!


U susret desetogodišnjici, beogradski hardkorpank sastav Blankfile, posle singla One Is All o kome smo takođe pisali, izbacuje još jedan video singl koji referencira društvena pitanja, (samo)kritike i sumnje. Spot prati studijski rad benda uz karakteristične snimke lokacija i ljudi u Beogradu, kao i opštih društvenih pojava.

Pesma The End of Us se, pak, može shvatiti višeslojno. Na momente se osete one najdublje emocije članova o samom radu benda, odnosu i borbama koje su kroz isti proživeli, ako se malo udaljimo, to je priča o odnosu dvoje izuzetnih ljudi, dok iz širokog ugla gledanja kompletan tekst se može identifikovati sa stanjem opšteg ponora našeg društva. Dok bend sam, svojim daljim delovanjem, ne otkrije kome je poruka poslata, ostaje slušaocu da izabere svoj ugao, ili pusti da ga pesma, zavisno od situacije, vozi na sva tri koloseka.

Bend ove godine proslavlja i svoju desetogodišnjicu, specijalnim događajem koji prave u Domu omladine, 01.09.2018. godine, dok će pre toga još jednu godinu za redom organizovati koncertni izlet u Bosilegrad pod okriljem One Is All projekta. O svemu ovome možete dodatno saznati u intervjuu koji smo nedavno vodili sa Petorm, pevačem benda.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva